Η έμπνευση για το γαστρονομικό εγχείρημα που σας παρουσιάζουμε, πηγάζει από την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για μία αρμονική συνύπαρξη του ανθρώπου με το φυσικό περιβάλλον και την αναζήτηση ανώτερων ποιοτικά τροφών.

Αφοσιωμένοι Έλληνες παραγωγοί με αγάπη για την ελληνική ύπαιθρο, ακολουθώντας μεθόδους καλλιέργειας με το μικρότερο δυνατό ανθρώπινο αποτύπωμα στο φυσικό περιβάλλον, αποτελούν δομικό στοιχείο της πρωτοβουλίας μας, ώστε να αναδείξουμε και να προωθήσουμε μοναδικές ελληνικές γεύσεις τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στο εξωτερικό.

Βασιζόμενοι στην Μεσογειακή Διατροφή η οποία αποτελεί συνώνυμο της Κρητικής διατροφής, πασίγνωστη για τα πολλαπλά οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό, σας προσφέρουμε μέσα από το cretamos μία γκάμα κρητικών και όχι μόνο προϊόντων, με σκοπό να «ταξιδέψετε» στις αυθεντικές ελληνικές θρεπτικές γεύσεις.

Το όραμα μας είναι η συμβολή στην διαμόρφωση ενός διατροφικού μοντέλου που θα βασίζεται στην αειφορία του οικοσυστήματος σε συνδυασμό με τη προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής.


Δημιουργία νέου λογαριασμού

Έχω ήδη λογαριασμό
Είσοδος Ή Επαναφορά Κωδικού