ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΘΥΜΑΡΙ 500γρ.
Συνδυάζονται και δίνουν ένα εξαίρετο αποτέλεσμα, μοναδικό στη γεύση και το άρωμα του, με την διακριτική παρουσία του θυμαριού.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Πληροφορίες
18,80€/Κιλό
Διαθέσιμες συσκευασίες των ≈ 500 γρ.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιτραπέζιο τυρί, στη μαγειρική ως συστατικό συνταγής, τριμμένο στα μακαρόνια, ενώ μπορεί να συνοδέψει τέλεια το κρασί σας.
Συστατικά: Γάλα πρόβειο και γίδινο, αλάτι, πιτιά, θυμάρι.
Διατροφικός πίνακας ανά 100g
Ενέργεια 414Kcal/ 1717Kj
Ολικά λιπαρά 34g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 25g
Υδατάνθρακες 2g εκ των οποίων σάκχαρα 2g
Πρωτεΐνες 25g
Εδώδιμες ίνες 0g
Αλάτι 1,90g
Παραγωγός
Με έναν αιώνα εμπειρία στην τυροκόμηση, η οικογένεια Κωστάκη ξεκίνησε τη συστηματική λειτουργία του τυροκομείου της στις Τζιτζιφές Αποκορώνου το 1975, παράγοντας αυθεντικά κρητικά τυριά µε παραδοσιακές συνταγές.
Ξεκινήσαμε με πολύ μεράκι και σεβασμό στην παράδοση, την παραγωγή των τυροκομικών μας προϊόντων και μέχρι σήμερα εξακολουθούμε να διατηρούμε την παραδοσιακή τεχνική που έχουμε άριστα συνδυάσει με τις σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους, ώστε να μην επηρεάζεται η παραδοσιακή ωρίμανση των τυριών μας.
Η προσεκτική επιλογή του γάλακτος από ζώα που βόσκουν ελεύθερα σε ημιορεινές και ορεινές περιοχές του νομού Χανίων, δίνουν εξαιρετικά τυριά µε άριστη ποιότητα και γεύση ανάμεσα στα οποία και η ονομαστή γραβιέρα Κρήτης Κωστάκη από πρόβειο γάλα που ωριμάζει για 3 έως 6 μήνες. .