ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ

Οι μαρμελάδες και τα γλυκά κουταλιού, είναι δύο παραδοσιακά γλυκίσματα που φτιάχνονται όλες τις εποχές του χρόνου στην Ελλάδα.

Χειροποίητες Παραδοσιακές Μαρμελάδες

Οι μαρμελάδες συνιστούν εξαιρετική επιλογή για το πρωινό γεύμα ή για ένα πλούσιο σε ενέργεια και θρεπτική αξία έδεσμα καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Θρεπτική αξία

Η θρεπτική αξία της μαρμελάδας ποικίλει ανάλογα το φρούτο από το οποίο προκύπτει. Η απουσία συντηρητικών, χρωστικών ουσιών και τεχνητών αρωμάτων σε συνδυασμό με την διαλογή άριστων ποιοτικά πρώτων υλών (φρούτων) και την λήψη όλων των απαραίτητων προδιαγραφών κατά την διαδικασία της επεξεργασίας και τυποποίησης του τελικού προϊόντος αποτελούν παράγοντες που συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάδειξη της διατροφικής αξίας της μαρμελάδας.

Οι μαρμελάδες που σας προσφέρουμε διακρίνονται για την διατροφική τους αξία, ενώ σας χαρίζουν ενέργεια και είναι πλούσιες σε βιταμίνες.

Στο κατάστημα μας, μπορείτε να γευτείτε χειροποίητες παραδοσιακές μαρμελάδες, όπως: Μαρμελάδα Βερίκοκο, Μαρμελάδα Ροδάκινο, Μαρμελάδα Φράουλα, Μαρμελάδα με Φρούτα του Δάσους, Μαρμελάδα Αγριοκέρασο, Μαρμελάδα Σμέουρο, Μαρμελάδα Δαμάσκηνο, Μαρμελάδα Σύκο, Μαρμελάδα με Εσπεριδοειδή, Μαρμελάδα Κυδώνι-Μήλο.

Χειροποίητα Γλυκά κουταλιού

Τα γλυκά κουταλιού είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, μειώνουν την αποθήκευση λίπους χάρη στις φυτικές τους ίνες και δεν περιέχουν καθόλου λιπαρά. Τα γλυκά του κουταλιού έχουν μηδενική περιεκτικότητα σε λιπαρά και χοληστερόλη μιας και κατά την παρασκευή τους χρησιμοποιείται μόνο ζάχαρη και όχι βούτυρο, αυγά ή λάδι.

Αυτό εξηγεί και τη χαμηλότερη θερμιδική τους αξία συγκριτικά με τα υπόλοιπα γλυκά.Επιπρόσθετα, το γλυκό του κουταλιού διατηρεί τις φυτικές ίνες από τα φρούτα σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα γλυκά. Οι φυτικές ίνες βελτιώνουν τη λειτουργία του εντέρου και μειώνουν την αποθήκευση λίπους.

Στο κατάστημα μας, μπορείτε να γευτείτε χειροποίητα παραδοσιακά γλυκά κουταλιού, όπως: Γλυκό Περγαμόντο, Γλυκό Κυδώνι, Γλυκό Βύσσινο, Γλυκό Κεράσι, Γλυκό Σταφύλι, Γλυκό Σύκο.

Πηγή: tsachaki.gr mednutrition.gr

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο January February March April May June July August September October November December

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Έχω ήδη λογαριασμό
Είσοδος Ή Επαναφορά Κωδικού