ΞΗΡΟΣ ΤΡΙΜΜΕΝΟΣ ΑΝΘΟΤΥΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ 200γρ.
Ο ξηρός ανθότυρος Κρήτης παράγεται από μίγμα φρέσκου πρόβειου και κατσικίσιου γάλακτος.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Πληροφορίες
15,80€/Κιλό
Διαθέσιμες συσκευασίες των 200 γρ.
Ο ξηρός ανθότυρος παρασκευάζεται περίπου με τον ίδιο τρόπο παρασκευής του φρέσκου ανθοτύρου.
Η βασική διαφορά βρίσκεται στην ωρίμανση, καθώς με την προσθήκη αλατιού και τη βοήθεια του χρόνου, ο ανθότυρος σκληραίνει και χάνει υγρασία.
Αποτελεί επιτραπέζιο τυρί το οποίο βρίσκει συχνά εφαρμογές στην μαγειρική, συνήθως ως τριμμένο στα μακαρόνια.
Ο ξηρός ανθότυρος της εταιρίας μας βραβεύθηκε το 2009, στο 2ο Φεστιβάλ Ελληνικού Τυριού, με το Αργυρό Βραβείο Γεύσης στην κατηγορία του.
Διατροφικός Πίνακας ανά 100g
Ενέργεια 370Kcal/1546kj
Πρωτεΐνες 18.4g
Υδατάνθρακες 0g
Σάκχαρα 6.3g
Ολικά λιπαρά 29.5g εκ των οποίων κορεσμένα 18.1
Φυτικές ίνες 0.1g
Αλάτι 4.9g
Νάτριο 0.76g
Παραγωγός
Από τον ορεινό όγκο του νομού Χανίων, στο ιστορικό χωριό Θέρισσο, η οικογένεια Μπαλαντίνου ξεκίνησε να ασχολείται με την κτηνοτροφία και την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων.
Από το 1928 η οικογένεια έχει καταφέρει να δημιουργήσει ιστορία στον χώρο της τυροκομίας με την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων μιας συνεχώς αναπτυσσόμενης επιχείρησης που σέβεται πραγματικά την παράδοση.
Η ασφάλεια του καταναλωτή αποτελεί δέσμευση ευθύνης για την εταιρεία Μπαλαντίνος, η οποία επιμένει στην προσφορά κορυφαίας ποιότητας τυροκομικών προϊόντων.
Η προσήλωση στις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής τυριών σε συνδυασμό με το άριστα καταρτισμένο εργατικό δυναμικό της εταιρείας εγγυώνται την άριστη ποιότητα.