ΛΕΥΚΟ ΤΥΡΙ ΠΗΧΤΟΓΑΛΟ ΧΑΝΙΩΝ Π.Ο.Π 200γρ.
Ειναι φρέσκο μαλακό τυρί που παρασκευάζεται αποκλειστικά στον νομό Χανίων της Κρήτης
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Πληροφορίες
Καθαρό βάρος: 200γρ.
Το πηχτόγαλο Χανίων παράγεται από παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα. Έχει απαλή κρεμώδη υφή και ελαφρά ξινή γεύση.
Έχει υγρασία 65%, λιπαρά επί ξηρού 50%, πρωτεΐνες 16-20%, αλάτι περίπου 1%.
Χρησιμοποιείται στον παραδοσιακό χανιώτικο ντάκο, στην σαλάτα και σε διάφορες παραδοσιακές συνταγές όπως μπουρέκι, κρεατότουρτα και μπουγάτσα.
Διατροφικός πίνακας ανά 100g
Ενέργεια 828kj/198Kcal
Πρωτεΐνες 11g
Υδατάνθρακες 2.8g
Εκ των οποίων σάκχαρα 2.3g
Ολικά Λιπαρά 16.3g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 5.29g
Φυτικές Ίνες 0g
Αλάτι 1.4g
Νάτριο 0g
Παραγωγός
Από τον ορεινό όγκο του νομού Χανίων, στο ιστορικό χωριό Θέρισσο, η οικογένεια Μπαλαντίνου ξεκίνησε να ασχολείται με την κτηνοτροφία και την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων.
Από το 1928 η οικογένεια έχει καταφέρει να δημιουργήσει ιστορία στον χώρο της τυροκομίας με την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων μιας συνεχώς αναπτυσσόμενης επιχείρησης που σέβεται πραγματικά την παράδοση.
Η ασφάλεια του καταναλωτή αποτελεί δέσμευση ευθύνης για την εταιρεία Μπαλαντίνος, η οποία επιμένει στην προσφορά κορυφαίας ποιότητας τυροκομικών προϊόντων.
Η προσήλωση στις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής τυριών σε συνδυασμό με το άριστα καταρτισμένο εργατικό δυναμικό της εταιρείας εγγυώνται την άριστη ποιότητα.